موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود مسابقه دوستانه فوتبال بین پیشکسوتان ارتش جمهوری اسلامی و اصحاب رسانه در مشهد برگزار شد + فیلم دورسون حرف آخر را زد: پول بدهید تا از پرسپولیس بروم!
سرخط خبرها

راز اعتراض بازیکنان استقلال| شاگردان مجیدی از چه عصبانی هستند؟

  • کد خبر: ۷۵۳۸۹
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۳
راز اعتراض بازیکنان استقلال| شاگردان مجیدی از چه عصبانی هستند؟
مبلغ و دریافتی چند بازیکن شاخص استقلال فاش شده و حالا منتقدان از اعتراض مستمر شاگردان مجیدی گلایه دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، اخبار جدیدی که درباره مبلغ قرارداد برخی بازیکنان استقلال به گوش می‌رسد، ماجرای اعتصاب بازیکنان این تیم به‌دلیل مسائل مالی را تحت‌تأثر قرار داده است. استقلال در لیگ برتر نه قهرمان می‌شود و نه از رده سوم پایین‌تر می‌آید و ۲ بازی آخرش در لیگ بیستم تشریفاتی است؛ اما آنچه دل هواداران این تیم را لرزانده، بازی استقلال در جام حذفی است. در چنین‌شرایطی بازیکنان اعتصاب کرده‌اند و حتی ۱۲ بازیکن اعلام کرده‌اند، چون دریافتی‌شان به ۵۰‌درصد نمی‌رسد، می‌توانند یک‌طرفه فسخ کنند. حالا، اما یک منبع موثق فاش کرده که بیشتر بازیکنان استقلال بیش‌از ۵۰‌درصد از مبلغ قراردادشان را دریافت کرده‌اند.


احمد سعادتمند که ابتدای فصل مدیریت باشگاه را برعهده داشت، در روز‌های نقل‌و‌انتقالات رقم دریافتی برخی بازیکنان تیم را افزایش داد و همین افزایش، بلای جان استقلال شده است. به‌طور‌نمونه، فرشید اسماعیلی، که قرارداد فصل گذشته‌اش ۱/۱۳ میلیارد تومان بود، برای فصل جدید قرارداد پنج‌میلیارد و دویست‌میلیون‌تومانی بسته است.

 

این در حالی است که باشگاه استقلال تا‌به‌امروز ۲‌/۷ میلیارد به فرشید اسماعیلی پرداخته کرده است. نمونه دیگر، محمد دانشگر مدافع آبی‌ها است که قرارداد فصل گذشته‌اش، یک‌میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بود، اما احمد سعادتمند برای تمدید با او قرارداد شش‌ونیم میلیاردی بست؛ یعنی مبلغ قرارداد او بیش از ۴‌برابر افزایش داشته است. او از این مبلغ ۸/۲‌میلیارد تومان دریافت کرده که با این حساب باشگاه ۵۰‌درصد مطالبات او را داده است. محمد‌حسین مرادمند هم قرارداد پنج‌ونیم میلیارد‌تومانی بسته و دریافتی او ۳‌/۵ میلیارد است که تازه این غیر از یک‌و‌نیم‌میلیاردی است که باشگاه بر‌ای صدور رضایت‌نامه او به حمیداوی، مالک باشگاه شهر‌خودرو، داده است. داریوش شجاعیانِ اغلب مصدوم و نیمکت‌نشین هم یک نمونه دیگر است که قرارداد سه‌میلیارد‌ی دارد و دریافتی او تا‌کنون ۱/۷ میلیارد تومان بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->